Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Arvid&Marie

Arvid&Marie is een duo van kunstenaars, experience designers en technologische avonturiers, altijd op zoek naar nieuwe manieren om het begrip van de wereld op te rekken. Arvid Jense (NL, Msc TU Eindhoven) en Marie Caye (FR, BA Design Academy Eindhoven) werken samen aan hun gedeelde passie voor kunst en technologie. Door middel van interactieve objecten en performances onderzoeken Arvid&Marie post-menselijke theorieën, met de creatieve focus op praktische cybernetica en autonome machines. Zij geloven dat onderzoek naar de manieren waarop mensen zich zowel filosofisch als technologisch uitdrukken, kan leiden tot langdurige, positieve verandering.

Thursday Night Workshop

Maak kennis met de ontwerppraktijk van denkers, makers en ontwerpers. Zij dagen je uit om kritisch te kijken naar de wereld om je heen, geven de technieken aan en delen hun werkwijzen. Deze workshop is gerelateerd aan het actuele programma Neuhaus in Het Nieuwe Instituut.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op de pagina van de betreffende Thursday Night. Wegens verbouwing van Het Nieuwe Café vindt de Thursday Bite op een andere plek plaats.


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
23/05/2019
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands / Engels
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite 

19:30-21:30 Architecture Camp: De toekomst van Gender in Ruimtelijk Ontwerp

19:30-21:00 Dwars door het Archief: Debiele jongens en idiote meisjes

Museum is vrij toegankelijk van 17:00-21:00 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, CJP, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Max. 20 deelnemers