Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Uit de uitkomsten van de tweede onderzoekswerkgroep Hoe meten we de ecologische ontwikkeling van een zoöp? komt naar voren welke soorten biologische (waaronder menselijke) waarnemingen en technologische metingen (lokaal of door satellieten) gedaan moeten worden om een robuust beeld van de ecologische ontwikkeling van een zoöp te krijgen.

Vanuit dit vertrekpunt worden in deze workshop de technische vereisten uitgewerkt voor een datafusie-instrument dat verschillende soorten data, informatie en waarnemingen kan combineren tot een samengestelde indicatie van zoönomische ontwikkeling. Deze indicatie informeert en ondersteunt de acties van de zoönomische stichting die optreedt namens de niet-menselijke partners in de zoöp.

Deelnemen

Kunstenaars, (digitale) ontwerpers, coders, filosofen met ervaring rondom ecologische regeneratie/satelliet data/sensors en/of apps zijn welkom om deel te nemen. Stuur graag een korte mail met motivatie aan k.kuitenbrouwer@hetnieuweinstituut.nl met in cc l.daamen@hetnieuweinstituut.nl

Maximaal 15 deelnemers.

datum
12/07/2019
tijd
10:00 – 17:00
taal
English
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, CJP, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75