Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Gezond water is van levensbelang. Als voormalig eigenaar van een groothandelsbedrijf in bouwmaterialen, leerde Henk Pannekoek dat schelpkalk, naast een natuurlijk bouwproduct ook een belangrijk natuurgeneeskundig product is en de kwaliteit van water kan beïnvloeden. Duik in de fascinerende wereld van vitaal water tijdens deze Aqua Aurora tupperware party. Proef zelf het verschil!

datum
05/09/2019
tijd
21:15 – 22:00
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis toegang, RSVP via onderstaande link 

15- 20 personen 

Omdat water de eigenschap bezit trillingen over te nemen, kan de structuur van water veranderen door de trilling van de andere stoffen die erin terechtkomen. Dit kan de vitaliteit van water aantasten. Mensen, planten en dieren bestaan voor het grootste deel uit water en kunnen daarom sterk reageren op de trillingen van het water. Henk Pannekoek leerde dat sporenelementen van schelpkalk zeer goed door het menselijk lichaam opgenomen kunnen worden en dat het aan water toevoegen van de trillingsfrequentie van schelpkalk een zeer gunstig effect kan hebben op allerlei organismen. Gefascineerd door de kracht van water, intensiveerde Henk de activiteiten op het gebied van watervitalisatie in Aqua Aurora.

Neem ter voorbereiding van de Water Tupperware Party een kijkje op de Aqua Aurora website.  

WaterSchool

De WaterSchool is een zelf geïnitieerd project van Studio Makkink & Bey, de ontwerpstudio van Rianne Makkink en Jurgen Bey. Deze speculatieve school, georganiseerd rondom water als essentiële materie, maar ook als sociaal en politiek fenomeen, stelt een heroverweging van het huidige/bestaande economische en infrastructurele model van het onderwijs voor.

Deze avond is onderdeel van Neuhaus, tijdelijke academie voor meer-dan-menselijke kennis. De leerlijn Meeting Matter verkent (ontwerp)benaderingen waarin de continuïteit van materie voorop staat.